Vragen over bedrijfsovername? Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Altijd discreet.

groeiversneller voor en na overname ?

verkoopklaar maken en dan verkopen?

Wij helpen uw bedrijf verkoopklaar te maken. Verhoog de waarde vóór overname !

De Houtregt corporate finance staat u bij in het tijdig verkoopklaar maken van uw onderneming. Soms spelen hier financiële, fiscale zaken en organisatorische zaken die tijd nodig hebben. Op tijd beginnen is aan te bevelen.

Daarnaast zal een koper meer betalen voor een bedrijf gefocust en productief is en makkelijk loskomt van de verkopende partij: dat verhoogt de waarde. Wij werken hierin samen met No Nonsancy. Zoals de naam al zegt: duidelijk en concreet helpen zij uw organisatie scherp neer te zetten.

Groeiversnellen na overname?

Een bedrijf gekocht ?… nu begint de groei pas echt!

Of u nu een bedrijf koopt voor bijvoorbeeld vergroting markt, -product of dienstenpakket: Uiteindelijk wilt u groei bewerkstelligen. De levenscycli van bedrijven worden korter en u zult sneller dan moeten inspelen op allerlei wijzigingen maar ook kans van buiten af.

Dan komt het aan op een praktische benadering en goed marktgevoel. De Houtregt Corporate Finance werkt daarom samen met No Nonsancy, de MKB groeiversneller. Een team van duidelijke en concrete aanpakkers om de groei van uw bedrijf te versnellen.