Referenties

Als expert in bedrijfsovernames zijn wij dagelijks bezig voor onze opdrachtgevers.

 

Wij vinden het belangrijk u inzicht te geven in ons overname specialisme.

Naast de aankoop- en verkoop transacties, krijgen wij ook vaak te maken met specifieke situaties van voorbereiding op verkoop, financierings aanvragen en integratie vraagstukken uit een bedrijfsoverdracht. Er is geen bedrijf gelijk aan de andere, en daardoor is er geen overdracht gelijk aan de andere. Ze hebben allemaal hun eigen dynamiek en specifieke situaties. Om herkenbaarheid te vermijden zullen we nieuws -daar waar nodig- in algemene termen omschrijven. Wij zullen echter altijd discreet omgaan met informatie van onze opdrachtgevers.

  Een kleine selectie uit onze recente overname portfolio:

Economisch nieuws

Wilt u nieuws over de laatste economische ontwikkelingen?
Wat verwacht u van de economie?

Onderstaand twee prima economische indicatoren welke u inzicht geven en de wereld economie mooi samenvatten.

Bloomberg

Deze indicator geeft de prijs ontwikkelingen van de zeevracht weer. Hoe meer economische activiteit wereldwijd, hoe meer handelsbewegingen en dus ook meer vraag naar zeevracht. Maar omdat het aanbod van scheepsvolume op de korte termijn vast staat, reageert de vrachtprijs heel duidelijk op de mondiale handelsbewegingen.

(In)Stabiliteit aandelen waarderingen (VIX)

De Vix is een indicator waarin de prijsschommelingen van aandelen wordt weergegeven. Een hogere waarde betekent meer schommelingen ofwel meer onrust in de wereld-aandelenmarkt. Schommelingen ontstaan vaak bij een overwaardering, ophanden zijnde rente wijzigingen, internationale handelscrises, wijzigingen in toekomst verwachtingen.

Hebt u vragen naar aanleiding van bovenstaande laat het ons weten.