Maak-bedrijf met 90% export

Aanbod

MBI-er gezocht voor Recemat BV, een metaal  bewerkings- en engineering bedrijf in zgn schuimmetalen. Niche, hoogwaardig, uitsluitend B2B en primair gericht op export. Om die reden is goede kennis van het Engels ook een primaire vereiste.

Een MBI-er met ondernemers ambities en kennis van metalen en bewerkingen is welkom om te reageren. Het bedrijf is financieel gezond. De eigenaar werkt part time en naast de eigenaar is er 1 vaste medewerker en bij pieken in de werkzaamheden worden er inleenkrachten ingezet.

Recemat is actief in de levering en bewerking van poreuze metalen (metal foam). Toepassingen zoals o.a. diffusors, oliemistscheiders, anodes en kathodes. Een sterk accent op ontwerp en dimensionering (engineering). Doorgaans kleine series, grotendeels export. Uitsluitend industriële afnemers. Omzet 500-600k, EBITDA 25-30% na management fee. Voorraadhoudend. Produceert met eigen gereedschappen. Geen reguliere staal of aluminium bewerkingen. Echt niche en elke dag interessant.

Koper beschikt naast eigen financiële middelen ook over goede technische en natuurkundige kennis. Geschikt voor zowel strategische bedrijven als MBI-ers met bovengenoemde kwalificaties.

lucht techniek

Archieven